eLLérindén tutsam iyiLé$méz yaram.. Yüzüné ßaksam.. Aynı a$kLa ßakamam.. ya kaLBimi aL avuçLarInda ya$at göR ßeni, yada aL kaLBini nefesimLe ßeRaBer soLuksuz ßIrak ßeni..
SeverSem 1 keRe SeveRim, SöyleRsem 1 keRe SöyleRim,EgeR Beni 1 Gün TeRk EderSen,seNi Bir KaLemDe SileRim!!
DerT oLmaz..çekip kapıyı çıkabiLirsn..Ben böyLeyim.. gerçekten sevmiyorsan bıkaBilirsn!!
ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM !!
kinCi diiLim Ama Unutmam!.. şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. ! Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!.. DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..! Huzur Veririm Ama Söz vermem!!!
Iyi bi insan sen..iyi bir sevqili sen..Tatlı olan yine sen..qüzel oLan ah kahReTsınKi O bnM
Sahip Olacaklarımla Değil, Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu Yüzden Hiç Kimseyi Aramıyorum ! bana değer werenLer bny ancak üzer başkaLarı ne derse desin tınLamam hawLayıp dururLar,,Laf sÖyLeyenLere bi Laf hadi anam naş naş sizin gibiLer bana traş by
Son keLimem oLsun aydınLık, son nefesimde karanLık. Sor kendine: 'Hani nerde DELİKANLILIK?'... Yaptığın apaçık yaLakaLıkk...!!!
Sincap bile fındıkla oynamıyo artık yarmış ikiye açmış yanına bir büyük rakı s.kiyim böyle hayatı diyip içiyoo
Ne diL yeter seni anLatmaya,Ne göz kıyar sana bakmaya,Ne eLLerim dayanır sana dokunmaya,Ne koLLaırm uzanırseni sarmaya.Hiç ömür yeter mi?Bir sen daha buLmaya bitanesi...
Kaç TaBut GömüLecek YeraLtına , ße ? Kaç Kişi Gidecek HaberSiz UzakLara ? ~ KaÇ YaLan YıKacak GüvenLeri , ~ KaÇ Satır YazıLacak HaBer Kitaßına , ~ ße ? KaÇ DuA EdecekSin ALLAHA ?
Sevmeye €ngel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak SaBr€T..
En Güzel Gözler Esrarlı Gözler, Esrarlı Gözler Yanlız Sevdiğini Özler
sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın.. bende diorumki"BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..!(:
DüN NeLEr SöYLerD!n BaK BuGÜn CaYDıN BöYLe m! YapaRDıN SeVM!ş OlsaYdıN SaNa BeN TaPArDım BeN!M OlsAyDıN!..(:
gülüşler yalan artık sevdalar duman altı sigaramın ucunda yakıcam bu AŞKI cak kibriti gör dumanı
Sevİyorum Diyen Diller Yalanmis Unuturum Dİyerek UnutulmuyormuŞ O GÜzel İsmİnİn Yerİne İhanet Ve Allahsiz Yaziyor GÜlÜm Allahsiz....
sana bir bakacam kalbini içten yakacam sen ne dersen de sosyete kızı seni koluma takacam..
Paylaş! ...Ama yalnızca değerini bilenlerle. Çalış! ...Ama yalnızca doğruluk yolunda. Yaşa! ...Ama sakın ölümü aklından çıkarma.
Ağlamak İçin... Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı?
Anlamı Yok Doğan Hergüne Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET
eğer brini svmeye değrse ugrnda olmeyedde değer mi ?
Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. !
BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE.... ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !
Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan HAP ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz !
ßugün Sen!n için ß!r KurBan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.
Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..
Fani Dunyanin Baki Padisahi Dégiliz Biz parcaLAnmis Gonul HirkaLarini Yamar Dikeriz Biz DostLarLA agLAr DostLarLa GuLEriz.
Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .
ßéni kãybetmeyi Gözé ãLãnı, kãzãnmãk için AsLã uğrãşmãm
Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi , Inanayım . AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Gideceksen öyLe Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım..!
Sevgi ¿ Nefret Midir ¿ Sevgi ¿ Seni Seviyorum Demek Midir ¿ Sevgi ¿ Yanında Olabilmek Midir ¿ Sevgi ¿ Seninim Diyebilmek Midir ? Sevgi Sen Yokken Seninle Yaşayabilmektir
Beni BiR " ALLAH'IM BiR'de DOST'Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!!
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır..
Askmı Dedin Bana SacmaLadın Seni Sewiyorum Diyene İnanma YoLwer Beni En Son Bırakıp Gidende Beni Herseyden Cok Sewerdi BosWerrr
Yırttım Resmini Artık Eskidin,Unuttum İsmini Sen Bi Kahpesin
Kimsewdi Seni Benim Kadar İstemem SLm'ını Artık YanLızım ALdım YoLumu AnLadınmı ÜzüLmeye Değmes Bi Kahpeymissin Bunu Gec AnLadım GözLerim DoLdu Yeni Bi Ufka YeLken Actım
ßiz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca resmi yaktık! Yırttık attık onuru çoğu kez.. Göz mü değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes..
Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim...
a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN!!!
Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi
a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n...!:
YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr..
oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !!
Rekabet Etmem Rekabet YARATIRIM .. ona Buna DeğiL BenSadece DALGAMA Bakarım !!
bazeN soNLar başLaNqıçtıR kaçışLarsa kurtuLuş...geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım beN KöpeK oLan Buyursun KarışTırsın !
GöZlEriMdEn yÜzÜnÜ ÇıKaR Da aL Aşq yaLaNsA HeR MewSiM SoNbAhAr YaşNcAk dAhA BİR ÖmÜr wAr yIkIlCk kAlIn bR DvArR!! Ölmek! kalbin durmasıı değil be güzelliim! giden sevgiliniin sırtından vurmasıdır
40 dakika ders yap bitmez 10 dakika teneffüs dedikoduya yetmez
••¤ ÇeQeriim qiderim, bende Qiyarim sevqime, yanarim ölürüm, belli etmem Qendime bile , aqlamam hiç aqlamam zaten alistirdim, yalnizliqa yenilmem Qendimi, artiQ ölsem bile seni aramam…¤••