NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY,YUKSEL TAA ARSA KADAR SANLI GALATASARAY...
SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI ,SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI...
FENERLI OLMAK AYIP DEGIL, YETERKI CAKTIRMA..
ADANA CEYHAN HERKES CIMBOMLU HADE SENDE UYAN ..
KALPLERDE YILDIZ,GONULLERDE AY, SAMPIYONSUN GALATASARAY
BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.
ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ. KUKRE GALATASARAYIM.
gerçekleri tarih yazar. Tarihide GALATASARAY
bir gün olacak herkes cimbomlu olacak niye biliyormusunuz ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDCEK BASKA TAKIM YOK.
Bir günde KRAL olmadık bir günde tahttan inmeyiz sana göre tesadüf bize göre söke söke !!sen rüyanda bile göremezsin kupa bizim müzemizde
şayet ben bir gün ölürsem beni toprağa toprağın altında tabutumu tubutumun altında kefeni kefenimin altına beni benim içimdede sen olacaksın sen aşkım(galatasaray)
fernerbahçe kim galatasay kim galatasaray onu havada yer erkek adam kanatlı takım tutmaz
ne bi okulu bitirmek ne bi kızı sevmek tek dileğim seni şampiyon görmek yazılmış doğaldır fb hiç şampiyon olamadı şampiyonluğa hasret kalmışlar en büyük GALATASARAY
nasılki bu milletin tacıdır yıldızla ay sende yüksel taa! arş'a kadar eyy! şanlı GALATASARAY!!
Last edited by muzo111 on Sat Apr 24, 2010 3:51 pm; edited 1 time in total