FaceBook Video İndir ( FireFox İle 2 Yöntem ) [ GÜNCELLENDİ]
2 posters
Author
Subject: FaceBook Video İndir ( FireFox İle 2 Yöntem ) [ GÜNCELLENDİ] Wed Jan 20, 2010 11:17 am
Selam Arkadaşlar Daha Önce Anlatılmıştı Yanlız Ordaki Biraz Farklı Program İndirmenizi İstiyo Ben Sadece Küçük Eklentilerle Halletmenizi Sağlıyorum.
İhtiyacımız Olanlar: 1-Firefox Web Browser 2-Greasemonkey Eklentisi 3-FaceBook Video İndir Script
Şimdi Sıfırdan Anlatım Yapacağım Yani Sizde Firefox Olmadığını Varsayarak Öncelikle Firefox'u Kuruyoruz Anlatmama Gerek Yok Heralde Daha Sonra Greasemonkey Eklentisini Kuruyoruz Verdiğim Linkte Mevcut Greasemonkey Yüklendikten Sonra Firefox'u Kapatıp Açmanız Gerek Daha Sonra FaceBook Video İndir Script Linkine Tıklıyoruz Ve Resim 1.0'daki Gibi Bi Ekran Geliyo
Resim 1.0
Daha Sonra Yükle Botununa Basarak Yüklüyoruz Şimdi FaceBook Sayfamıza Geliyoruz Ve Sonuç Resim 1.1'de.
Resim 1.1
Evet Artık Her Video'da Bu Butonların Çıkması Gerek Yanlız Küçük Bir Hatırlatma Eğer Bilgisayarınızıda Web Browser Codecleri Yüklüyse Videoyu İndirmiycek Direk Olarak Firefox'ta Gözükecektir O Zaman Video İndir Butonuna Sağ Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet'e Tıklayın.
2-
Bu Yöntem Daha Basit Firefox İle Sadece Bu Linke Girip [You must be registered and logged in to see this link.] Çıkan Download Now Butonuna Basarak Ordaki Eklentiyi Yükleyip Firefox'u Kapatıp Açın Sonra FaceBook'a Girip İstediğiniz Herhangi Bi Video'nun Adresine Tıklayarak Download Video Butonuna Ulaşabilirsiniz.
Not:Anlatım Bana Aittir. Script Bana Ait Değildir.
H@s@n
Subject: Re: FaceBook Video İndir ( FireFox İle 2 Yöntem ) [ GÜNCELLENDİ] Sun Apr 11, 2010 1:39 pm
SaoLasın ...
FaceBook Video İndir ( FireFox İle 2 Yöntem ) [ GÜNCELLENDİ]