Subject: yalın zalim albümünün şarkı sözleri Sat Mar 27, 2010 7:03 am
Zalim
Ellerine sağlık hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık yalan dünyada tek safirin Onu kaybetme onu kirletme hırsınla süsleme
Hadi seni sevdim diyeli bir daha Gözümü karartıp yeniden taptım da
Değişecekmisin söyle değişebilecek misin Zalim
Zalim oyun bozan sen de bu büyü de yalan Gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var
Zalim oyun bozan sen de bu büyü de yalan Gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var Gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var
Sahte
Siyahına pembe inandırılmış birliktelik Gündüzüne mumlar yaktırmış emanet aşk yenik Ben ki sıcaklığın heveslisi Ben ki gözyaşımın katili Terkedip gururumu ağlıyorum şimdi
Sahte sahte Herşey sahte Kalp yenik, akıl kanmıyor, sözler sahte
Bir küçük oda Sevgilerim içinde Kilit vurmuşum kapısına Çaresiz aşk eli kolu bağlanmış Nöbete duruyor dışarda
Günaydın
Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun
Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o ya ben Ağlaya ağlaya senden vazgeçiyorum
Yasaklandın Hep saklandığın bu kalpten kovuldun sen Isınıp uyumayı unut Sarılıp ağlamayı da Günaydın gittim ben
Son Aşkım
Deli oluyorum Belki de aklımı çoktan kaybettim Artık benim olmasan da, ömrümü sana tükettim Seveceğini bilseydim Yalvarır sana "ne olur dön" derdim Döneceğini bilseydim Yoluna milyonlarca gül sererdim
Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum Elimde bavulum burdan çekip gidiyordum Yanımda bana aldığın ufak oyuncağım Sorma neden diye Sen anlamazsın Son aşkım olacaksın
Canımdan kopuyorsun Geceler uzadıkça gündüzü yok ettim Sana anlatamasam da Gururumu hapsettim
Meleklerin Sözü Var
Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi
Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe
Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korumuş ya sevenleri
Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var
Seni Buralarda Bir Özleyen Var
Ben taptıkça o hepten kaçar gider Küçücük dertleri dev yapar küser
İşte böyle bir aşık canından bezer Ve böyle bir kuş sürüden uçar gider Niye canım yansın yine Yarım mı kalsın birinde Sarılırım bırakmam yuvaya dönse
Seni buralarda bir özleyen var Kalp denilen yerinde yeller eser Seni buralarda bir bekleyen var
Hiç anlamaz üzülmez o taştan beter Bugünü ılıksa yarını soğuk eser
Çiçek bile bazen toprağına küser Unutma geri gelmez eskiyen saatler
Sonsuz Ol
Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı, paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala kızgınsın
Dün sabah erken uyandım Gittim sana güller aldım Mutlu ol diye Bu sabah gittiğini anladım Ağladım sana şarkı yazdım Sonsuz ol diye
Unutulsan mı Unutmasam mı Saklansan da bir köşede benle yaşlansan mı
Aşkta Telafi Olmaz
Bittiyse söyle, boş yere savaşmayalım Canın çekmiyorsa, yılları boş yere harcamayalım
Bittiyse söyle, sevgili rolü oynamayalım Adımız karalanmışsa aşkı boşuna kandırmayalım
Yakmam resimlerini odama ışık yaparım emin ol Bu hayat biterken de aklımda hep sen olcaksın
Zorlama gözyaşını akmaz Mecburen üzüntü olmaz Bana bir borcun yok Aşkta telafi olmaz
Değmez
Söz aşka gelmişken iki yabancıyız hala Duygular uçuşurken gizleniyoruz yanında Ayrılalım unutalım Hep üzüldük biraz durulalım Gencecik kalbimiz yıllandı sonunda
Yazık değil mi eridik tükendik Kandırdık kendimizi yıllarca
Tek Gecelik Aşk Masalı
Yemin ettim sevmemeye Aşka son bir şans veremem Bağlar hala ellerimi O geceden sonra hepsi Tek gecelik aşk masalı Sonuna kadar yalancıyım Tek gecelik aşk masalı Ölene kadar aşkınlayım