Subject: yalın bir bakmışsın albümü Sat Mar 27, 2010 7:12 am
Küçücüğüm
Hiç özlemediğim kadar özlüyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gönül gözünden görmek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Bütün gün sarılsak Bana yetmez O ana dünyaları bile değişmem Küçüğüm her şeyim Ne olur çok uzaklara gitme Gidersen öleceğim Karanlığa döneceğim
Bir Bakmışsın
Eski fotoğraflar Mutlu gülen iki yüz Merdivende sarılmışız hiç bırakmayacak gibi Adım adım eksildik Nedenini ben anlamadım Sormaya korkar oldum Yıllandık diye mi yıprandık Yaşlandık diye mi paslandık Güvenme bu kadar aşkıma Hiç öyle sağlamda değilsin Titrerim kendi üstüme Benden değerli değilsin Bi bakmışsın ben yokmuşum Üzülmeye doymuşum İsyanımı yola koyup Hayatından Kaybolmuşum
Keşke
Bırak Saygından kuşkum yok Hatırımdan kalıyorsan Hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak İzlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar Bırak Sevginden şüphem yok Arkadaş kalıyorsak Ben yapamam bırak Sessiz kalmaya ihtiyacım var Yalnızlığı sen özledin Uzak dur bana yeter
Ben Bilmem
Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nerden çıktın Duyduğum iki sözün biri yalanken seni kim böyle sakladı Anlamadım daha önce nelere yıprandığını Sorun bende mi anlamadım Biz bu aşkla göklere Duyulmamış düşlere Kirlenmiş hayallere uçacaktık Ben bilmem unutmayı ben bilmem Yüreğimde ağırlığın Sana esir canımla bu yollardan geçemem
Aşk Ne Demek
Seviyorum seviyorum da Senden hiç haber yok Yanıyor ağlıyorum da Senden çıt yok Eriyorum görüyorsun ama Sıcaklığından eser yok Hemen hemen bitiriyoruz ama Senden adım yok Aşk ne demek Aşktan yanmak ne demek Kenarından bile geçmiyorsun Öğretemedim sana Senden öğrendim Savaşmak ne demek Bir anım olsa O an ahım tutsa Yine istemem incinme sen Bir hayal kursam İçine seni koysam Hiç gitme sen
İstanbul Benden Büyük
Ne güzel geçiniyorduk Bize ne oldu böyle Hep beraber ağlıyorduk Bize ne oldu söyle Okudum birer birer Yazdığın notları Hep ayrılığı söyler Hep bir kaçış satırları İstanbul benden büyük Onla başa çıkamam Küçücük ellerimle Seni geri alamam Sessiz tatsız çaresiz kaldım
Eyvahlar Olsun
Aşk rahatsızlanmakmış Yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan Hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül Hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan Sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bugüne olanlar olmuş Yarın güzel olsun O şimdi belki huzura uyur Şarkımızı başkasına söyler Hiç içi bile yanmadan Ona canım der Hala çocukmuş bu gönül Hemen incinir hemen kırılır Yenilirse iyileşmez kolay Burada yaşam mı kalır
Yağmur
Kışla yaz gibiydik Sen kar tanesi ben güneş Çözmek zor bu buzları Yalvarsam ne fark eder Çocukça kavgalar bunlar mazeretler Sebebimiz olmuş yabancı gözler Kışla yaz gibiydik Hep aramızda bir yarış Belki sen birinci ya da ben ne fark eder Çocukça kavgalar bunlar mazeretler Sebebimiz olmuş yabancı gözler Bir küçük yağmur damlası kadar değerim yok mu sende Güz ayrıldığımız gündür Kimbilir kaçı bitmiş Göz yaşı yok bende
Seviyorum
Resim resim hayatın her anı Yastığa değdiğinden beri başım Gözümün önünde her kare ve sen Yalan yanlış kavgalar isyanım Elime değdiğinden beri tenin Aklımın bir yanı hep senle Yüzümü elinle silmene muhtacım Deyip önünde küçük düşsem de Ben böyleyim Sesini kaç gündür duyamadım Niye hala aramadın Deyip önünde küçük düşsemde Seviyorum deyip yalvarmam lazım Ölüyorum deyip ağlamam lazım Hemen gel seni geri almam lazım
Üzülme
Herkesin hayatla bir kavgası var Barışmıyor bir türlü yıldızları Hayaller güneye gerçekler kuzeye doğru Dünyayı hep bulutlu gördün mü sen Denizleri her zaman dalgalı Yağmuru sonsuz güneşi yalancı mı bildin sen Kabullenmek lazım olur demek lazım Ağlamayı öğrenmek hayatı sevmen lazım Üzülme Yarına kadar dinecek Bu rüzgar da geçecek Sonunda eskiyen sen olma Hep mutluluk bekliyor olabilirsin Karanlıktan korku duyabilirsin Gece olmasaydı gündüzü sevebilir miydin